Praktische zaken

Dagelijkse gang van zaken

Bij Tandartspraktijk Oeffelt gelden diverse afspraken over de dagelijkse gang van zaken. Wij informeren u via deze weg graag over deze afspraken en verzoeken u vriendelijk om deze na te leven. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op.

>> Bekijk afspraken dagelijkse gang van zaken.

Preventie hoog in het vaandel

Voorkomen is beter dan genezen. Bij ons in de praktijk besteden wij hier dan ook veel aandacht aan met ons jeugdpreventieplan. Dit houdt in dat kinderen rond de leeftijd van 10 jaar gezien worden door de preventieassistenten. Zij geven extra uitleg en begeleiding in het verzorgen van het gebit. Hieronder valt bijvoorbeeld het geven van poetsinstructies, fluoridebehandelingen en voedingsadviezen. Het gebit moet een leven lang mee en jong geleerd is oud gedaan!

Veilige e-mailcommunicatie

Als wij een e-mail versturen met daarin privacy gevoelige informatie (zoals uw naam i.c.m. uw geboortedatum of bsn) zullen wij dit altijd beveiligd versturen. U ontvangt dan een beveiligde e-mail via ZorgMail Secure e-mail. Wanneer u de e-mail opent, ontvangt u een wachtwoord via sms of via e-mail. Daarmee kunt u het bestand binnen 15 minuten openen. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Weekend- en avonddienst

Onze praktijk is aangesloten bij de Tandarts Spoedpraktijk (TSP) in Nijmegen. In geval van nood kunt u buiten onze openingstijden terecht bij de Tandarts Spoedpraktijk. De TSP is telefonisch te bereiken op 0900 – 8602 en gevestigd op het spoedplein van het CWZ ziekenhuis in Nijmegen. Deze weekend- en avonddienst is bedoeld voor bijvoorbeeld een ongeval, uitgevallen tanden, een nabloeding of een acute ontsteking.

>> Meer informatie.

Tarieven en factuurbeheer

Wij versturen onze nota’s zelf. Na uw bezoek aan onze praktijk wordt uw nota door ons ingestuurd naar uw verzekeraar. Het gedeelte dat niet in aanmerking komt voor een vergoeding, krijgt u van ons als rekening toegestuurd. Hoort u niets? Dan wordt het bedrag volledig vergoed. Wij sturen de nota’s bij voorkeur digitaal, via (beveiligde) e-mail.

bekijk tarieven 2023

Vragen of klachten

Ondanks de inzet van onze medewerkers kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over de behandeling in onze praktijk. Wat kunt u doen? Blijf er niet mee zitten maar spreek ons erop aan! Dan proberen we er samen uit te komen. U kunt het best even vooraf contact leggen via de balie, zodat de tandarts tijd voor u kan maken. Mocht u er samen met ons niet uitkomen, kijk dan bij onze klachtenregeling voor meer informatie over wat u kunt doen.

Tandartsverzekering

Aan het einde van het jaar is het zinvol om je aanvullende tandartsverzekering weer onder de loep te nemen. Elk jaar blijken de verschillen tussen de tandartsverzekeringen weer groot. Overstappen van zorgverzekeraar voor een betere tandartsverzekering kan u al snel meer vergoeding opleveren met dezelfde premie.

>> Vergelijk diverse tandartsverzekeringen.
>> Vergelijk orthodontie vergoedingen.

Tandartspraktijk Oeffelt - LOGO footer

Contactgegevens

Schoolstraat 4a, Oeffelt
T 0485 – 362063
E info@tandarts-oeffelt.nl
Spoednummer: 0900 – 8602
(avonden en weekenden)

Klachtenregeling
Handige links

Openingstijden

maandag 9.00-12.30 en 13.45-18.00
dinsdag 8.00-12.30 en 13.30-17.00
woensdag 8.00-12.30 en 13.30-17.00
donderdag 8.00-12.30 en 13.30-17.00
vrijdag 8.00-12.30 en 13.30-17.00

Telefonisch zijn wij op vrijdag alleen in de ochtend bereikbaar.